HBO Wonen 99 is een huurdersbelangenorganisatie, die alle commissies van huurders van WonenBreburg in Tilburg en omgeving overkoepelt. HBO Wonen 99 is georganiseerd als vereniging; het bestuur wordt bij voorkeur gekozen uit de leden van de aangesloten commissies van huurders.

De HBO voert op Tilburgs niveau overleg met WonenBreburg en andere organisaties, daarbij informeren wij de commissies van huurders en ondersteunen hen waar mogelijk.
 
De HBO is vertegenwoordigd in de Stichting Huurdersbelangen WonenBreburg (SHW) en Stedelijk Bewoners Overleg (SBO
 
Stichting Huurdersbelangen WonenBreburg voert als koepel overleg met WonenBreburg over diverse onderwerpen die van belang zijn voor het gehele woningbezit van de corporatie, dus voor zowel Tilburg en omstreken als ook Breda en omstreken.
 
Het bestuur van HBO Wonen 99 bestaat uit de volgende personen:
  De heer   Jan
  Zaunbrecher
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Mevrouw   Ingrid   Kraayvanger   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  De heer   Ben   van Deursen
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Mevrouw     Corrie
  Aerts
  Bestuurslid
  Mevrouw   Zakia   Al-ouessaid   Bestuurslid
  De heer   David   Gloudemans   Bestuurslid
 
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 
Contactgegevens:

HBO Wonen 99, Ringbaan Noord 165, 5046 AA, Tilburg. Tel: 06-42012434 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt kunt u dit formulier gebruiken om contact op te nemen met HBO Wonen 99

Spreekuur: de H.B.O. heeft spreekuur in principe op dinsdagmiddag en woensdagmorgen (graag vooraf een telefoontje i.v.m. aanwezigheid). Mocht u dat niet schikken dan kan in onderling overleg een afspraak worden gemaakt voor een ander tijdstip.