H.B.O. Wonen 99 is een huurdersbelangenorganisatie, die alle commissies van huurders van WonenBreburg in Tilburg en omgeving overkoepelt. H.B.O.Wonen 99 is georganiseerd als vereniging; het bestuur wordt bij voorkeur gekozen uit de leden van de aangesloten commissies van huurders.
De H.B.O. voert op Tilburgs niveau overleg met WonenBreburg en andere organisaties, daarbij informeren wij de commissies van huurders en ondersteunen hen waar mogelijk.
De H.B.O. is vertegenwoordigd in de Stichting Huurdersbelangen WonenBreburg en Stedelijk Bewoners Overleg.
Stichting Huurdersbelangen WonenBreburg (SHW) voert als koepel overleg met WonenBreburg over diverse onderwerpen die van belang zijn voor het gehele woningbezit van de corporatie, dus voor zowel Tilburg en omstreken alsook Breda en omstreken.
 
Visie
Als sterke belangenvertegenwoordiger in de Tilburgse samenleving, staan wij voor een zichtbare positie die actief de betrokkenheid zoekt om invloed uit te oefenen op het wonen in Tilburg. Vanuit onze netwerken zijn we een gesprekspartner die transparant en met respect voor ieders waarden nauw samenwerkt met de huurders, WonenBreburg en de gemeente.  We weten wat er leeft in onze stad, doordat we sterk verankerd zijn. Hierdoor oefenen we krachtig onze invloed uit op betaalbaar en prettig wonen in Tilburg, voor nu en in de toekomst. Ons enthousiasme draagt bij aan samenwerkingsvormen waardoor we onze legitimiteit borgen en we samen sterk staan. Zo realiseren wij samen met onze partners zorgeloos en duurzaam wonen, in onze leefbare stad Tilburg
 
Er is een nieuwe brochure voor onze commissies, klik hier om te downloaden.
 
Spreekuur: de H.B.O. heeft spreekuur in principe op dinsdagmiddag en woensdagmorgen (graag vooraf een telefoontje i.v.m. aanwezigheid). Mocht u dat niet schikken dan kan in onderling overleg een afspraak worden gemaakt voor een ander tijdstip

Informatie over Huurbeleid en betaalbaarheid

Stedelijk Bewoners Overleg (SBO) voert op Tilburgs niveau overleg met de gemeente Tilburg en andere organisaties, namens alle corporaties in Tilburg en omgeving.
 
Het bestuur van H.B.O.Wonen 99 bestaat uit de volgende personen:
  De heer   Peter   Valk   Voorzitter
  De heer   Henk   Dankers   Secretaris
  De heer   Jan   Zaunbrecher   Penningmeester
  Mevrouw     Wilhelmien     van Amersfort     Bestuurslid
  Mevrouw   Marian   Dickens   Bestuurslid
  Mevrouw   Corrie   Aerts   Bestuurslid
 
 
  
   
  
  
  
  
  
  
  
 

Adresgegevens:

Bezoekadres (op afspraak): Ringbaan Noord 165, 5046 AA, Tilburg, Tel: 06-42929162
Postadres: Postbus 4011, 5004 JA, Tilburg  E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.